Loopbaancoaching

Het is een bekend gevoel. Na een paar jaar of soms nog korter vraag je je af: zit ik hier wel op de goede plek? En wat wil ik nu verder in mijn loopbaan?

Een loopbaan vergt onderhoud. Werk verandert maar ook je persoonlijke omstandigheden, je visie op zaken, je toekomstverwachtingen, etc. veranderen. De vraag die je je af en toe moet stellen is: past het werk nog bij mijn persoonlijke ontwikkeling?

Loopbaancoaching

Wat is loopbaancoaching en wat doet het voor je?

Tijdens loopbaancoaching gaan we samen op zoek naar wat het beste bij je past en waar je je verder in kan ontwikkelen. Ook kijken we naar wat je leuk vind én waar je goed in bent. Want wanneer een functie aansluit bij wie je bent, dan voel je je sterker, energieker en presteer je beter!

We voeren een aantal coachingsgesprekken over je loopbaanmogelijkheden en bespreken de stappen die je daarin zet. Hierbij kunnen we ook een psychologisch onderzoek inzetten.

Rapport

De coaching wordt samengevat in een ontwikkelverslag. Dit document helpt je verder op weg in je loopbaan. Deze rapportage nemen wij persoonlijk met je door maar ook nadien kunt je te allen tijde contact met ons opnemen voor advies en ondersteuning. 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze werkwijze?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via e-mail.