Studie- en Beroepskeuze

De keuze voor een studie en daarmee vaak de keuze voor een beroep dient weloverwogen genomen te worden. Er hangt veel van af en je gaat daarbij niet graag over een nacht ijs.

De methode van Bureau de Zeeuw is toekomstgericht: welke werkomgeving, welke branche en welke (loop)baan past het best bij jou. Dit gaat verder dan een traditioneel studie- & beroepskeuzeadvies. Door de persoonlijkheid, competenties en affiniteiten in de keuze te betrekken kunnen weloverwogen stappen gezet worden naar die toekomstige loopbaan. 

Studie- en beroepskeuze

Kies met het oog op de toekomst voor een uitgebreid onderzoek

Een onderzoek bij Bureau de Zeeuw gaat verder dan een ‘test’. We gaan met jou op onderzoek uit en proberen samen een studie- en loopbaanplan te ontwikkelen om je keuzes te realiseren. Daarbij maken we uiteraard gebruik van gevalideerde psychologische tests, vragenlijsten en proeven die inspireren tot een dialoog over je toekomst. Samen kijken we naar de punten waar je je optimaal in kunt ontwikkelen.

Rapport

Het onderzoek en de gesprekken worden samengevat in een adviesrapport. Dit document helpt je verder op weg in je loopbaan. Deze rapportage nemen wij persoonlijk met je door maar ook nadien kunt je te allen tijde contact met ons opnemen voor advies en ondersteuning. 

Heb je vragen of wil je meer weten over onze werkwijze?

Neemt u dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via e-mail.